Thursday, August 29, 2013


Ingredients:

1. Meat of duck                      500. gm
2. Muster oil                           ½ cup
3. Green coriander chopped    2 tbsp
4. Chilly powder                      1 tbsp
5.  Salt                                     to taste 
6. Ginger paste                         2 tbsp
7 Cumin powder                     1 tbsp 

Method 
• First, cut the ducks meat into fine pieces.
• Now you can either grill the meat in the oven or can grill it on the fire itself.
• Now in big bowl mix the grilled flesh with oil, coriander leaves, chilly, ginger and jeera powder.



















हाँसको छोइला कसरि बनाउने ?

चाहिने सामग्री:
१ हाँसको मासु                              ५०० ग्राम
२. तोरीको तेल                              १/२ कप 
३. हरियो धनिया चाप                    २ ठुलो चम्चा
४. खोर्सानीको धुलो                         १ ठुलो चम्चा 
५. नुन                                            स्वाद अनुरुप 
६. अदुवा पिसेको                             २ ठुलो चम्चा 
७. जिर धुलो                                    १ ठुलो चम्चा 


बनाउने तरिका 

  • सबैभन्दा पहिले हाँसको मासुलाई सानो सानो टुक्रा गरि काट्ने !
  • काटेको मासुलाई ग्रिल चुलो अथवा आगोमा पोल्ने !
  • सफा भाँडोमा हाँसोको मासु, तेल, हरियो धनियाँ, खोर्सानी धुलो, नुन, अदुवा, जिर धुलो राख्ने र हातले हल्का मोल्ने !



0 comments:

Post a Comment